Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare a site-ului 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.depozitjucarii.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.  www.depozitjucarii.ro si firmele asociate ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea COCO TOYS SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

COCO TOYS SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.depozitjucarii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

COCO TOYS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului www.depozitjucarii.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.depozitjucarii.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.depozitjucarii.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.

Drepturi de autor (copyright)
Intregul continut al site-ului www.www.depozitjucarii.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea COCO TOYS SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a COCO TOYS SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a COCO TOYS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea COCO TOYS SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la informatiile continute de site
COCO TOYS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor COCO TOYS SRL, fara acordul scris al acesteia.

Datele personale
Pe site-ul www.depozitjucarii.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. COCO TOYS SRL ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre COCO TOYS SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea informatiilor
COCO TOYS SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. COCO TOYS SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de COCO TOYS SRL nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, COCO TOYS SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Responsabilitati privind produsele
COCO TOYS SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. COCO TOYS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.. COCO TOYS SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor/importatorilor.  In cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse, orice reclamatie va fi adusa la cunostinta COCO TOYS SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. Garantie 30 zile. Dupa expirarea perioadei de garantie pana la implinirea unui an de la data cumpararii, COCO TOYS SRL va asigura repararea gratuita a eventualelor defectiuni aparute la reductor, motor, instalatia electrica (mai putin partea de sunete si acumulator) cu conditia aducerii produsului la sediul din Bucuresti str. Matei Corvin nr. 1 sect.1 sau suportarii de catre client a costurilor percepute de de firma de curierat privind aducerea/returnarea produsului. Pentru acumulator garantia este de 6 luni. Pentru folosirea produselor in regim de inchiriere nu se ofera garantie. Garantia este oferita doar pentru produsele utilizate in regim casnic.

Returnarea produselor
Formular de retur aici: https://depozitjucarii.ro/retur/
Conform legislatiei in vigoare puteti returna produsele cumparate de pe www.depozitjucarii.ro in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

Produsul poate fi returnat numai daca: nu prezinta urme de asamblare, nu prezinta nici un fel de semne de utilizare, ambalajul etichetele si acesoriile intacte  Produsul nu trebuie sa fi fost folosit !

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Consumatorul, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In sarcina consumatorului, intra cheltuielile de returnare a produselor.

In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client

Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. Consumatorului i se va restitui contravaloarea produsului returnat in termen de 5 zile lucratoare de la primirea si verificarea integritatii acestuia de catre furnizor. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Produsele primite defecte
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. COCO TOYS sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Daca S.C. COCO TOYS nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Conditii generale de returnare
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. COCO TOYS nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Limitari ale responsabilitatii
COCO TOYS SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. COCO TOYS SRL nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele provenite de la alti importatori / producatori comercializate pe site, acestia asumandu-si in totalitate responsabilitatea. COCO TOYS SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil. Litigii
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si COCO TOYS SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre COCO TOYS SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii in Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat COCO TOYS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia COCO TOYS SRL de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc. COCO TOYS SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor COCO TOYS SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de COCO TOYS SRL de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, COCO TOYS SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de preturi
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. COCO TOYS SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre COCO TOYS SRL.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.