Plată și livrare

1. PLATA
Pentru produsele achizitionate de pe site-ul nostru www.depozitjucarii.ro sunt disponibile urmatoarele variante de plata:
– Online integral cu card bancar prin EuPlatesc.ro
– Rate cu dobanda ZERO (BT Star, BRD, Alpha Bank, First Bank, Garanti Bank)
– numerar prin ramburs la curier in momentul primirii coletului.

2. LIVRAREA
Dupa comanda veti fi contactat telefonic de catre un operator COCO TOYS pentru confirmarea comenzii si verificarea disponibilitatii produsului comandat.
Daca masinuta electrica, motocicleta electrica, sau ATVul electric se afla pe stoc pe culoarea dorita de catre dumneavoastra, iar comanda a fost confirmata telefonic pana la ora 14:30 in zilele lucratoare Luni – Vineri, produsul va fi inmanat curierului in aceeasi zi. Daca ati confirmat comanda dupa ora 14:30, produsul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.
Coletele vor fi trimise prin firmele de curierat SAMEDAY sau Cargus, iar termenul de livrare este de regula, 1 – 2 zile lucratoare. In perioadele mai aglomerate (sarbatori legale sau black friday) termenul de livrare poate creste, va rugam sa ne contactati pentru o estimare a timpului de livrare.
Taxa de livrare este 20 RON/colet mic (toate masinutele electrice pentru copii de max. 4 ani), 30 RON/colet mediu, 60 RON/colet mare, oriunde in Romania indiferent de km suplimentari. Taxa de livrare este afisata dupa adaugarea produsului in cos.