Despre noi

masinute electrice pentru copii cu acumulatori si telecomanda COCO TOYS

DEPOZIT / MAGAZIN JUCARII PENTRU COPII. La noi gasiti produse de calitate (jucarii muzicale, orgi, chitare, tobe, jocuri biliard, masinute, motociclete, ATVuri electrice cu acumulatori, cu si fara telecomanda radiocomanda, roboti, corturi de joaca, jucarii radiocomanda, cadouri pentru Mos Craciun si Mos Niculae, toate la pret de importator) PRETURI FARA CONCURENTA !

Veti descoperi in magazinul nostru jucarii muzicale, chitare, orgi, jocuri biliard, masinute, jocuri airhockey dar si o gama variata de masinute electrice pentru copii, motociclete, atvuri electrice, jocuri de constructie, jucarii radiocomandate, toate la preturi de importator.

Pe lângă produsele menționate, magazinul nostru de jucării oferă și o selecție largă de seturi de blocuri de construcție, puzzle-uri și jucării educaționale concepute pentru a îmbunătăți învățarea și dezvoltarea. Fie că sunteți în căutarea unei jucării distractive pentru ziua de naștere a unui copil sau a unui cadou unic de Crăciun, avem ceva pentru fiecare ocazie.

Ne mândrim să oferim produse de înaltă calitate la prețuri imbatabile, iar personalul nostru prietenos este mereu la îndemână pentru a vă ajuta să găsiți jucăria perfectă pentru copilul dumneavoastră. De la mașini controlate de la distanță până la roboți interactivi, avem toate cele mai noi și mai grozave jucării pentru a-i distra și implica pe copii.

Înțelegem importanța jocului în dezvoltarea copilului, motiv pentru care oferim o gamă de jucării care să se potrivească fiecărei vârste și interes. Suntem dedicați să oferim un mediu sigur și primitor pentru familii care vin să exploreze colecția noastră de jucării și jocuri.

Descoperă posibilitățile nesfârșite ale timpului de joacă!

DATE JURIDICE

COCO TOYS SRL

CUI: 31451671
Nr. Reg. Com: J23/1034/2013